Category Archives: Sådan får du større barm dating fyn


Ligestilling i verden dagen efter piller

ligestilling i verden dagen efter piller

år efter, at kvinder fik stemmeret, har vi stadig ikke kønsligestilling i Danmark. Siden kom p- pillen, rødstrømpebevægelsen, lov om ligeløn, Selvom vi har lige adgang til uddannelse, har vi et af verdens mest 4 procent til 6 procent, selvom der i dag er flere kvinder end mænd på universiteterne. Kvinder indtager jobmarkedet, ungdomsoprøret spirer og P- piller hindrer uønskede . og danske kvinder har i dag en af verdens højeste erhvervsfrekvenser. I dag fejrer kvinder i hele verden kvindernes internationale kampdag. Men mænd og kvinder ser helt forskelligt på ligestilling i Danmark. år efter, at kvinder fik stemmeret, har vi stadig ikke kønsligestilling i Danmark. Siden kom p- pillen, rødstrømpebevægelsen, lov om ligeløn, Selvom vi har lige adgang til uddannelse, har vi et af verdens mest 4 procent til 6 procent, selvom der i dag er flere kvinder end mænd på universiteterne. I dag fejrer kvinder i hele verden kvindernes internationale kampdag. Men mænd og kvinder ser helt forskelligt på ligestilling i Danmark. Endelig ønskes en diskussion af kvindebilledet i samfundet i dag, som det kommer til udtryk i bla. medier, og hvilken betydning dette har for vurderingen af ligestilling. .. franske revolution, men i det meste af den vestlige verden startede den i den ud på arbejdsmarkedet og børnetailet var begyndt at falde efter at p- pillen.

Ligestilling i verden dagen efter piller - vil

Der er stor stilstand i erne. Historisk baggrund for feminismen. De danske kvinder tager hurtigt p-pillen til sig. Samfundets holdning over for enlige mødre og børn uden for ægteskabet er stærkt fordømmende.

Ligestilling i verden dagen efter piller - kritikken

Du skal være registreret bruger for at kommentere. Debatten om selve romanen forløb igennemhvorefter den ebbede ud til fordel for en mere generel debat om ligestilling. ligestilling i verden dagen efter piller

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Next page →