Category Archives: Sådan får du større barm dating fyn


Det er mig blod under samleje

det er mig blod under samleje

SVAR: Kære bekymrede. Nej det er ikke meningen at det skal svie og bløde efter sex. Du har gjort det helt rigtige at søge læge og blive undersøgt. Når I kun har. Kraftige smerter og blod under sex og så min nuværende fyr, som der begge kun har bollet mig - der er altså ikke chance for at det er noget sexsygdom eller. Uregelmæssige blødninger omfatter pletblødninger (små mængder blod) mellem menstruationerne - ses ofte Blødning efter samleje kaldes kontaktblødning. SVAR: Kære bekymrede. Nej det er ikke meningen at det skal svie og bløde efter sex. Du har gjort det helt rigtige at søge læge og blive undersøgt. Når I kun har. Uregelmæssige blødninger omfatter pletblødninger (små mængder blod) mellem menstruationerne - ses ofte Blødning efter samleje kaldes kontaktblødning. Men hvis du gennem længere tid har oplevet, at der kommer en smule blod efter samleje, og du ellers ikke har haft pletblødninger (før opstart på minipiller), skal.

Det er mig blod under samleje - mere

Men på den anden side virker det usandsynligt da man jo er våd UNDER sex, så dit spørgsmål kan jeg ikke besvare, men er noget jeg selv har undret mig over Denne blødning free dating dk Assens, fordi jomfruhinden hymen — en slimhinde, som omgiver og delvis dækker skedeåbningen — sprænger. Når I kun har været sammen med hinanden er sandsynligheden for at du fejler noget alvorligt meget lille, hvilket celleprøven også vise. Andre årsager kan være sygdomme eller tilstande - f. Hun brugte spiral som prævention, men den sidste spiral havde siddet i 10 år. Man kan forvente pletblødninger de første 3 måneder efter opstart af p-piller eller minipiller. Jeg kan godt forstå du bekymrer dig om hvad der mon er i vejen når du bløder uden for din menstruationsperiode. det er mig blod under samleje

Det er mig blod under samleje - 16:31

Se om chatten er åben Jeg er en pige på 16 år, der har været seksuel aktiv i omkring 1,5 år. De skal også tages alle dage uden pause og helst på samme tidspunkt hver dag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Next page →